Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

Фестиваль «Творча родина – 2014»

            28 травня 2014р. в актовій залі Вінницької дитячої школи мистецтв відбувся фестиваль «Творча родина» започаткований у 2012р. Фестиваль проводиться з метою збереження та розвитку народних традицій в сім’ї та родині, зміцнення родинних стосунків засобами мистецтва та спільної творчості, виявлення та підтримки творчих сімей.                 

          Для відкриття фестивалю ведуча  Нікітчук Людмила Миколаївна, надала слово директору школи Зіньку Ярославу Віталійовичу:«Такий фестиваль важливий в наш час. Ми переконались, що любов у сімї до мистецтва може зробити життя кожної родини ще більш щасливішою. Відомо, що краса є особливим регулятором людських взаємовідносин, а сімейне виховання сприяє гармонізації та розвитку духовних цінностей дитини у різних сферах мистецької творчості. Кожному юному даруванню хочеться побажати перемог, творчих злетів, процвітання в майбутньому та виразити подяку  батькам , викладачам, які приклали немало зусиль, готуючись до фестивалю ».         

           Сьогодні у нас відбулось родинне свято. До школи завітали діти разом з найдорожчими людьми – батьками, дідусями, бабусями, братиками, сестричками. У фестивалі приймали участь багаточисельні родини учнів, працівників школи та усі бажаючі. Найактивнішу участь у фестивалі взяли родини Анелі та Мирослави Гром;  Вікторії Франкової; Валерії Колодій, Діани Поліщук, Ольги Клітинської; Жанни Гайченкової; Дарини та Андрія Панайотових, Яни Заремби; Маргарити та Тимофія Страхових.

         Вони познайомили присутніх зі своїми рідними за допомогою відеофільмів, фотогазет, розповідей, ділились мріями, планами на майбутнє та секретами сімейного щастя, презентували свої творчі виставки – це малюнки, картини, вітражі, вироби з бісеру, паперу, глини, дерева, ленто-плетіння, в’язання , макраме, вишивка, м’яка іграшка, авторська лялька,  тощо… Всі учасники фестивалю дарували присутнім музичні номери та пісні     

       А завершилось свято нагородженням родин, які приймали участь у фестивалі «Творча родина» подяками, подарунками.

     Глядачі сприймали виступи   родин з захопленням та щирими оплесками.

Комментарии к записи Фестиваль «Творча родина – 2014» отключены