Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

Свято першого дзвоника 2014

1 вересня 2014р. розпочався новий навчальний рік у Вінницькій дитячій школі мистецтв.

       Це свято як  для першокласників  так і інших учнів, тому цей день для них хвилюючий і незабутній.

        Свято розпочалось зі святкової лінійки, яка відбулась на великій площі перед приміщенням школи та з урочистого внесення учнями Державного Прапору України  і звучанням Державного Гімну України.

        З першим словом на відкритті святкової лінійки виступив директор школи Зінько Ярослав Віталійович , який привітав дітей, батьків, гостей,  побажав всім здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Висловив велику подяку батькам за їхнє розуміння того, наскільки важливо залучати  дітей до прекрасного, творчо розвивати їх.

      Також до присутніх з вітальними словами виступили  заст.директора з навчальної роботи Лещук С.О., голова ради ветеранів Вінницької області  Костін М.Ф. та від батьків  Сенельнікова О.І. побажавши дітям здоров’я гарних здобутків, успіхів, гарних оцінок,  а вчителям та батькам наснаги, розуміння.

        Всі присутні мали змогу подивитись святковий концерт, на якому були представлені музичні та танцювальні номери учнів школи , а наймолодші учні порадували присутніх гарними віршами.

      Під звуки першого дзвоника викладачі школи за давньою українською традицією з вишитими рушниками щиросердно запросили всіх учнів до школи і обсіяли їх святим зерном на щастя, на долю, на довгі і мирні літа. Свято надовго залишиться у спогадах всіх присутніх.

 

 

Комментарии к записи Свято першого дзвоника 2014 отключены