Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

Випускний бал – 2015

22 травня 2015 року відбувся випускний вечір в Вінницькій дитячій школі мистецтв. Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали вже дорослих випускників, які пройшли урочисто на святкову сцену. Слова ведучої пройняли душу кожного. Свідоцтва про позашкільну освіту отримали 72 учні  музичного, хореографічного, вокально-хорового відділень та відділення образотворчого мистецтва. За відмінне навчання та активну участь у культурно-мистецьких заходах школи, міста, області, кращих учнів школи нагородили  Грамотами, а батьки  отримали Подяки за зразкове виховання дітей.

У святково прибраній залі виставлені кращі роботи учнів відділення образотворчого мистецтва.

З привітальними словами до гостей, батьків, випускників звернувся директор школи Зінько Ярослав Віталійович, який щиро вітав випускників з закінченням школи, бажав їм удачі у всьому, впевненості в досягненні мети, щасливої життєвої долі та пронесення через все життя любові до мистецтва.

Чимало гарних слів звучало цього вечора від заступника директора з навчальної роботи Лещук Світлани Олександрівни,  викладачів та випускників.

Батьки випускників подякували викладачам за їх нелегку викладацьку працю, за увагу й теплоту, подаровані їх дітям за роки навчання у школі.  Після урочистого вручення свідоцтв про закінчення школи  відбувся концерт, в якому брали участь учні молодших класів.

Тож двері школи мистецтв знову відкриті для юних дарувань нашого міста.

Комментарии к записи Випускний бал – 2015 отключены