Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

ВИПУСКНИЙ БАЛ- 2019

img_7349

23 травня 2019р. у актовій залі  Вінницької дитячої школи мистецтв відбулося традиційне свято «Випускний бал-2019».

Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали випускників, які урочистим шагом під звуки фанфар  вийшли на святкову сцену.

Без сумніву, сьогоднішній день є пам’ятним у житті  більшості присутніх у цьому залі, для батьків, які усвідомлюють, що їхні діти виросли, для вчителів, які разом з батьками вели їх у цей день і для випускників.

Директор школи, заслужений працівник культур  України Ярослав Зінько  від себе особисто та від імені всіх викладачів подякував випускникам і їх батькам за добру, плідну співпрацю, побажав щасливої життєвої дороги, успіхів у всіх добрих починаннях, міцного здоров’я та радості від життя.
Чимало гарних слів звучало цього вечора від батьків, випускників, викладачів. Батьки випускників дякували викладачам за їх нелегку викладацьку працю, за увагу  й теплоту, подаровані їх дітям за роки навчання у школі. Від учителів з привітанням виступила завідувачка хореографічного відділу Ірина Дудоладова.

Для вручення свідоцтв,  ведуча запросила на сцену  директора школи Ярослава Зінька, заступника директора з навчальної роботи Світлану Лещук, голову профспілкового комітету Катерину Савельєву.

Свідоцтва про позашкільну освіту отримали 65 учнів різних відділів – музичного,  вокально-хорового, хореографічного та образотворчого мистецтва.

Відмінників  нагородили Похвальними листами  за відмінне навчання та участь у конкурсах різних рівнів, а батьки отримали Подяки за зразкове виховання дітей.

Після урочистого вручення свідоцтв про закінчення школи відбувся концерт, в якому брали участь випускники та інші учні школи.

Випускний вечір пройшов в теплій, дружній атмосфері, яка назавжди запам’ятається учням школи.
Вітаємо Вас, випускники Вінницької дитячої школи мистецтв-2019!

Нехай здійснюються ваші мрії, натхнення Вам і нових здобутків на

життєвому шляху!

Комментарии к записи ВИПУСКНИЙ БАЛ- 2019 отключены