Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

МУЗИЧНО-ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО *ПОСВЯЧЕННЯ В ПЕРШОКЛАСНИКИ – 2018*

img_5199

Вже стало доброю, багаторічною традицією проведення щорічного свята «Посвячення у першокласники».  8 грудня 2018р. у святково прикрашеній актовій залі школи зібралися викладачі , їх вихованці, батьки та запрошені. У цьому навчальному році школа прийняла  в свою сім’ю 146 першокласників.

Ведуча Тетяна Дубецька привітала всіх присутніх зі святом та під звуки фанфар та оплески глядачів запросила першокласників зайняти почесні місця в залі. Традиційно викладачі розробили цікавий музично-театралізований ігровий, казковий сценарій для дітей, головними героями якого були Король Країни Мистецтв, Фея, Талант, Весела Нотка, Чарівний Пензлик, Тендітна Балерина, Лінь, Фальшива Нотка, Клякса та ін.

З привітальними словами до першокласників звернувся директор школи, заслужений працівник культури України Ярослав Зінько  (персонаж казкового дійства Король Країни Мистецтв), подякував батькам за те, що вони довірили своє найдорожче – дітей саме нашому  закладу, висловив надію, що влившись в прекрасну творчу сім’ю школи, діти будуть примножувати славні традиції школи і прославляти  її своїми успіхами. Побажав дітям успіхів, відмінних оцінок, гарних здобутків, а батькам та вчителям наснаги, терпіння.

На святі були представлені найкращі хорові, вокальні, інструментальні, хореографічні номери у виконанні першокласників. Присутні мали змогу насолоджуватися  грою на фортепіано Анни Березнюк – «Зайчик» (викл.Тетяна Мельник), квартетом сопілок у складі Анни Погребняк, Поліни Гладковської, Дарини Ковальчук – «Веселі черевички» (викл.Олена Савчук), хором молодших класів «Промінчик» – «Ой летять сніжинки», «Шкільна пора»  (викл.Ірина Гущина), грою на бандурі Поліни Семчук та Крістіни Зралко – «Ой, під вишнею» (викл.Катерина Савельєва) та хореографічною композицією «Веселі фіксики» (викл.Тетяна Коваль) і інш.

Наприкінці свята першокласники прийняли клятву, в якій обіцяли добре навчатися, поводитись, радувати вчителів, батьків своїми успіхами. Король та Фея вручили кожному першокласнику символічний значок – логотип школи та текст обіцянки учня.

Свято пройшло в піднесеному настрої . Першокласники отримали свій незабутній перший досвід на сцені, а нам залишилося побажати першокласникам успіхів, наснаги і відмінних оцінок!

Комментарии к записи МУЗИЧНО-ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО *ПОСВЯЧЕННЯ В ПЕРШОКЛАСНИКИ – 2018* отключены