Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

МУЗИЧНО-ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО “ПОСВЯЧЕННЯ У ПЕРШОКЛАСНИКИ – 2015р.”

IMG_2255

Вже стало доброю традицією проводити  «Посвячення  у першокласники»  в Вінницькій дитячій школі мистецтв. 28 листопада 2015р. в актовій залі школи відбулось це чудове свято.  Школа поповнилась  на 160 учнів, які будуть навчатися за різними спеціальностями.

Святково прикрашена сцена, яскрава виставка творчих робіт учнів класу образотворчого мистецтва,  все це створювало урочистий і водночас теплий настрій в залі. Наймолодші вихованці запросили своїх батьків і рідних на традиційну посвяту у першокласники, щоб продемонструвати їм свої перші творчі здобутки.

Розпочала свято  ведуча  Тетяна Дубецька, яка привітала всіх присутніх з чудовим святом і під звуки фанфар та оплески глядачів запросила першокласників зайняти почесні місця у залі.

Для першокласників, та всіх присутніх відбулось театралізоване дійство за участю казкових героїв – Короля, Доброї Феї, Таланту, Веселої Нотки, Чарівного Пензлика, Тендітної Балерини, Ліні, Фальшивої Нотки та Клякси по сценарію дійства відбулися ігрові моменти з учнями, глядачами із залу.

З привітальними словами до всіх присутніх звернувся Король країни мистецтв (директор школи Зінько  Ярослав Віталійович) , який висловив надію, що діти будуть примножувати славні традиції школи і прославляти своїми успіхами школу, місто, Україну. В майбутньому  у дітей тривалий шлях до мистецтва і роки старанної роботи, яка вимагає великого терпіння.

На святі були представлені найкращі хореографічні, інструментальні, вокальні номери у виконанні учнів перших класів. Присутні мали змогу насолоджуватися виступом хору першого класу «Промінчики» (кер.Ірина Гущина) «Ой, на горі  жито», «Перший раз у перший клас»; грою на фортепіано Вікторією Осадчук «Вітерець» (викл.Дарія Бардин); виступом солістки Ангеліни Гладушко «Рок-н-ролл» (викл.Ольга Мартиновська); грою на баяні Андрієм Мазурцем « Сонячний промінчик» (викл.Олена Рибачок); хореографічною композицією «Веселі жабенята» у виконанні учнів 1-го класу ( вик.Ірина Марценюк) і ін.

Після прийняття клятви, Король та Фея  вручили кожному пам’ятний символічний значок – логотип школи та текст клятви.

Свято пройшло весело та радісно, першокласники з натхненням розійшлися по класам, а батьки щиро дякували за чудове театралізоване дійство.

Комментарии к записи МУЗИЧНО-ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО “ПОСВЯЧЕННЯ У ПЕРШОКЛАСНИКИ – 2015р.” отключены