Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

ВИПУСКНИЙ БАЛ -2017

img_4568

До неба музика сягає, наче мрія

І тане в квітах урочистий зал

В очах у кожного і радість, і надія

В школі мистецтв випускний бал!

 

23 травня 2017р. відбувся випускний вечір в  актовій залі Вінницької дитячої школі мистецтв.

Святково прибрана актова зала, виставлені кращі роботи учнів відділення образотворчого мистецтва, звучить музика, звучать фанфари. Батьки, гості, вчителі                                                            аплодисментами зустрічали вже дорослих випускників, які пройшли урочистим маршем на святкову сцену.

З привітальними словами до випускників звернувся директор школи, заслужений працівник культури України Ярослав Зінько, який побажав Їм удачі у всьому, впевненості в досягненні мети, щасливої життєвої долі, продовжити навчання в кращих вищих навчальних вузах та пронесли через все життя любов до мистецтва.

Як би там не було, у зірковому чи звичайному майбутньому Ви завжди думками будете повертатися до шкільних років і не раз скажете: «Школа – я скучаю».

Чимало гарних слів звучало цього вечора від батьків, випускників, викладачів.

Для вручення свідоцтв  ведуча запросила на сцену  директора школи, заслуженого працівника культури Ярослава Зінька, заступника директора з навчальної роботи Світлану Лещук, голову профспілкового комітету Катерину Савельєву.  69 випускників отримали свідоцтва про закінчення школи мистецтв, серед них учні музичного, хореографічного, вокально-хорового та відділення образотворчого мистецтва. Відмінників та  кращих випускників нагородили дипломами та грамотами за участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсах та виставках.

Після вручення свідоцтв, дипломів та грамот випускників та присутніх гостей, привітали учнівський джазовий оркестр «ЮнВінДжаз» під керівництвом Ярослава Зінька; молодші учні школи найкращими вокальними, хореографічними, інструментальними номерами: солісти  Артем Мокринський «Чарівник-недоучка» та Дарина Кравчук «Вітер»; дует у складі скрипалів Тетяни Суприган та Артема Кудли «Хабанера»; грою на баяні у складі Андрія та Романа Мазурців «Перша вчителька моя»; хореографічною композицією «До-мі-сольки» учнів 1 класу відділення хореографії.

Гості, серед яких були батьки та друзі випускників, щирими оплесками підтримували виступи юних артистів.

Колектив школи впевнений, що всі випускники зможуть реалізувати свої знання та вміння, знайти свою дорогу, яка приведе до омріяної мети. Ніколи не зупинятися на досягнутому, прагнути бути кращими, успішними.

Учні ніколи не забудуть улюблену школу, у якій ви знайшли нових друзів і розвивали свій талант!

 

Комментарии к записи ВИПУСКНИЙ БАЛ -2017 отключены