Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

ВИПУСКНИЙ БАЛ -2018

img_4213

25 травня 2018р. у актовій залі Вінницькій дитячій школі мистецтв відбулося традиційне свято «Випускний бал – 2018».

У святково прибраній залі виставлені кращі роботи учнів відділення образотворчого мистецтва, які вражають своєю неповторністю та художньою уявою.

Звучить музика, звучать фанфари. Батьки, гості, вчителі  аплодисментами зустрічали вже дорослих випускників, які пройшли урочистим маршем на святкову сцену.

З найтеплішими привітаннями й побажаннями з нагоди закінчення навчального  закладу до випускників звернувся  директор школи, заслужений працівник культури України Ярослав Зінько, який  відзначив, що педагогічний колектив школи зробив все можливе по вихованню працелюбності учнів, розвитку вміння організуватися і раціонально розподілити свій час, прищепленню смаку до мистецтва, пробудженню творчого начала, яке потрібне в будь-якій діяльності. Випускникам побажав залишатися завжди такими щирими, добрими, творчими і щасливими, цілеспрямованими і життєрадісними, впевненості в досягненні мети, удачі, щасливої життєвої долі і пронести через все життя любов до мистецтва – вічного, дивовижного та неповторного.

Чимало гарних слів звучало цього вечора від батьків, випускників, викладачів. Батьки випускників дякували викладачам за їх нелегку викладацьку працю, за увагу  й теплоту, подаровані їх дітям за роки навчання у школі.

Для вручення свідоцтв  ведуча запросила на сцену  директора школи Ярослава Зінька, заступника директора з навчальної роботи Світлану Лещук, голову профспілкового комітету Катерину Савельєву.

Цього року свідоцтво про позашкільну освіту отримали 63 випускники, серед них учні музичного, вокально-хорового, хореографічного та відділення образотворчого мистецтва. Відмінників та кращих випускників нагородили Грамотами за участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсах та виставках, а батьки отримали Подяки за зразкове виховання дітей.

Після урочистого вручення свідоцтв про закінчення школи відбувся  концерт в якому брали участь випускники та учні школи.                                                   Гості, серед яких були батьки та друзі випускників, щирими оплесками підтримували виступи юних артистів.

Випускний вечір пройшов в теплій, дружній атмосфері, яка назавжди запам’ятається учням школи. Учні ніколи не забудуть улюблену школу, у якій вони знайшли нових друзів і розвивали свій талант.

Тож двері дитячої школи мистецтв знову відкриті для юних дарувань нашого міста.

 

Комментарии к записи ВИПУСКНИЙ БАЛ -2018 отключены