Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

Вінницька Дитяча Школа Мистецтв

Вінницька дитяча школа мистецтв була створена у 1990 році. Школа нового типу першою в області об’єднала у своєму навчально-виховному процесі усі види мистецтв: музику, хореографію та образотворче мистецтво. Сьогодні у школі працюють відділення: музичне, хореографічне, образотворчого мистецтва, підготовче.

Школа є лідером у створенні класів комп’ютерної графіки та кераміки на відділенні ОТМ.

Завдяки високому професійному рівню педагогічного колективу школа сьогодні є провідним закладом позашкільної освіти і надає методичну допомогу дитячим мистецьким закладам області.

Заклад є юридичною особою, діє на підставі статуту, має самостійний кошторис, самостійний баланс, гербову печатку, кутовий та інші штампи.

Юридична адреса школи: 21001, м. Вінниця, вул. Брацлавська, 85. Сайт: https://schoolarts.vn.ua

Школа проводить навчально-виховну, методичну, культурно-просвітницьку роботу.

ОГОЛОШЕННЯ! Культурно-мистецька резиденція 2018

ОГОЛОШЕННЯ! Культурно-мистецька резиденція 2018

Мистецький проект *Українська вишиванка – символ рідної землі*

Мистецький проект *Українська вишиванка – символ рідної землі*

26 жовтня 2018р. в актовій залі Вінницької дитячої школи мистецтв відбувся мистецький проект «Українська вишиванка – символ рідної землі», в якому взяли участь викладачі та учні відділу народних інструментів. Мета заходу ознайомити учнів з традиціями рідного краю, розширити уявлення про вишиванку, як вид мистецтва, про її значення у житті українців, виховувати любов до національних традицій. Свято присвячено українській народній вишиванці. Це один із давніх, найбільш масових і розвинених видів народного декоративного мистецтва. Виникло воно дуже давно, виникло з любові до … [Читати далі]