Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА 2013

1 вересня – свято особливо пам’ятне і зворушливе для кожної людини. Згадка про день, коли людина вперше йде в школу, багато років гріє своїм осіннім теплом. Хвилюючий він для викладачів, батьків, а особливо для тих учнів хто вперше переступить поріг школи.
2013-2014н.рік в Вінницькій дитячій школі мистецтв розпочався зі святкової лінійки присвяченої «Дню знань», яка відбулась на великій площі перед приміщенням школи на фоні чудових розкішних ялинок-красунь, та гарних зелених газонів і квітників.
До присутніх з вітальними словами звернулись директор школи Зінько Я.В., заст.директора з навчальної роботи Лещук С.О. та від батьків
виступила Вельгус І.М. .
Ярослав Віталійович Зінько побажав дітям успіхів, відмінних оцінок, гарних здобутків, а батькам та вчителям наснаги, розуміння.
У цей сонячний день вихованці школи, їх батьки, викладачі, гості мали змогу переглянути святковий концерт, в якому були задіяні кращі учні школи, вони привітали всіх присутніх гарними віршами, музичними та танцювальними номерами, а також порадували всіх присутніх наймолодші учні школи, які тільки в цьому році почали носити горде звання «першокласник» Вінницької дитячої школи мистецтв.
В програмі концерту були представлені концертні номери учнів всіх відділень школи. Данилюк Дарина та Паламарчук Ангеліна привітали всіх присутніх піснями «Здрастуй, школа» та «Перший дзвоник» , Кучерук Ігор виконав на баяні п’єсу «Танцюючі пальчики» , Зразковий ансамбль танцю «Подоляночка» привітав хореографічною композицією «Всі ми діти твої, Україно!».
Під звуки «чарівного дзвоника» , у виконанні учня 1-го класу хореографічного відділення Плотко Владислава, викладачі школи за давньою українською традицією з вишитими рушниками щиросердно запросили всіх учнів до «Країни мистецтв».Свято надовго залишиться у спогадах дітей та всіх присутніх.

Комментарии к записи СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА 2013 отключены