Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

Вінницька Дитяча Школа Мистецтв

Вінницька дитяча школа мистецтв була створена у 1990 році. Школа нового типу першою в області об’єднала у своєму навчально-виховному процесі усі види мистецтв: музику, хореографію та образотворче мистецтво. Сьогодні у школі працюють відділення: музичне, хореографічне, образотворчого мистецтва, підготовче.

Школа є лідером у створенні класів комп’ютерної графіки та кераміки на відділенні ОТМ.

Завдяки високому професійному рівню педагогічного колективу школа сьогодні є провідним закладом позашкільної освіти і надає методичну допомогу дитячим мистецьким закладам області.

Заклад є юридичною особою, діє на підставі статуту, має самостійний кошторис, самостійний баланс, гербову печатку, кутовий та інші штампи.

Юридична адреса школи: 21001, м. Вінниця, вул. Брацлавська, 85. Сайт: https://schoolarts.vn.ua

Школа проводить навчально-виховну, методичну, культурно-просвітницьку роботу.

“Я хочу жити у якісному світі”, м.Київ

“Я хочу жити у якісному світі”, м.Київ

Щорічно, починючи з 2004 року, учні Вінницької дитячої школи мистецтв приймають участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку „Я хочу жити в якісному світі”, який проходить у рамках Міжнародного конгресу „Якість в Україні”. У дитячих малюнках відображені щирі враження, фантазії, ідеї щодо підвищення якості життя, якості продукції, товарів, робіт, послуг, навколишнього середовища. Дітям не байдуже ставлення до свого майбутнього, до розвитку своєї держави. Своїми малюнками вони допомогають дорослим усвідомити, що без високих стандартів якості не можна побудувати якісне суспільство. В цьому … [Читати далі]

День народження М. Коцюбинського

День народження М. Коцюбинського

Кожного року 17 вересня в м.Вінниці урочисто вшановується пам’ять нашого земляка, видатного українського письменника М.Коцюбинського. Урочистості відбуваються у музеї – світлиці та збирають велику кількість митців Вінничини. На святі звучать твори М.Коцюбинського, молодих поетів, композиторів та музикантів. Учні нашої школи є активними учасниками даних заходів. В цьому році своєю виконавською майстерністю зі слухачами поділились учениці класу сольного співу Вацьківська Ганна, Странцева Дар’я та викладач по класу бандури Савельєва Катерина.

Свято першого дзвоника – 2011

Свято першого дзвоника – 2011

2011 – 2012 навчальний рік розпочався зі святом лінійки, присвяченої Дню знань – 30 серпня. Це свято зібрало вихованців школи, їх батьків, викладачів. Особливо пам’ятним воно стало для тих, хто вперше переступив поріг школи. До присутніх з вітальними словами звернулись директор Вінницької дитячої школи мистецтв Я.В.Зінько, голова Лівобережної адміністрації В.В.Мрищук та батьки. В свою чергу кращі учні школи привітали всіх присутніх гарними віршами, яскравими музичними та танцювальними номерами. Під звуки «чарівного» дзвоника викладачі школи з вишитими рушниками запросили всіх до … [Читати далі]

Концертна діяльність у 2011 році

Концертна діяльність у 2011 році

2011 рік став для творчого колективу Вінницької дитячої школи мистецтв плідним на перемоги в міжнародних та всеукраїнських конкурсах та фестивалях. З початку року завдяки підтримці та фінансуванню міської ради, департаменту культури та батьків, кращі учні та творчі колективи школи мали змогу продемонструвати свою виконавську майстерність на: VІІІ-й міжнародний конкурс – фестиваль „Halk Oyun Lan” в Туреччині зразковий ансамбль „Подоляночка”- 1 місце ( квітень, 2011 ), Буханова Анна, сольний спів – 1 місце; V міжнародний конкурс – фестиваль „Утренняя звезда” м. … [Читати далі]

Посвячення в першокласники

Посвячення в першокласники

Шановні друзі! Запрошуємо Вас відвідати загальношкільне театралізовано свято “Посвячення в першокласники”, яке відбудеться 10 грудня (субота) 2011 року о 12:00 год., в актовій залі Вінницької Дитячої Школи Мистецтв.