Вінницька Дитяча
Школа Мистецтв

Засновано
у 1990 році

Вінницька Дитяча Школа Мистецтв

Вінницька дитяча школа мистецтв була створена у 1990 році. Школа нового типу першою в області об’єднала у своєму навчально-виховному процесі усі види мистецтв: музику, хореографію та образотворче мистецтво. Сьогодні у школі працюють відділення: музичне, хореографічне, образотворчого мистецтва, підготовче.

Школа є лідером у створенні класів комп’ютерної графіки та кераміки на відділенні ОТМ.

Завдяки високому професійному рівню педагогічного колективу школа сьогодні є провідним закладом позашкільної освіти і надає методичну допомогу дитячим мистецьким закладам області.

Заклад є юридичною особою, діє на підставі статуту, має самостійний кошторис, самостійний баланс, гербову печатку, кутовий та інші штампи.

Юридична адреса школи: 21001, м. Вінниця, вул. Брацлавська, 85. Сайт: https://schoolarts.vn.ua

Школа проводить навчально-виховну, методичну, культурно-просвітницьку роботу.

Музично-театралізоване дійство «Посвячення у першокласники» 2013рік

Музично-театралізоване дійство «Посвячення у першокласники» 2013рік

7 грудня у Вінницькій дитячій школі мистецтв відбулося традиційне музично-театралізоване дійство «Посвячення у першокласники». У переповненій залі, на балконі  зібрались учні, батьки, бабусі, дідусі, запрошені представники засобів масової інформації, які прийшли розділити хвилювання і радість з учнями – першокласниками. Розпочалося дійство з привітання ведучої Людмили Нікітчук, яка щиро привітала всіх присутніх з чудовим святом і під звуки фанфар та оплески глядачів запросила винуватців свята – першокласників зайняти почесні місця в залі. На святі звучали найкращі інструментальні, хореографічні, вокальні твори у … [Читати далі]

Майстер-клас музикантів квартету Арі Роланда (США) з вихованцями мистецьких шкіл м.Вінниці

Майстер-клас музикантів квартету Арі Роланда (США) з вихованцями мистецьких шкіл  м.Вінниці

3 грудня 2013р. в актовій залі Вінницької дитячої школи мистецтв відбулась творча зустріч квартету Арі Роланда (США) з вихованцями мистецьких шкіл м.Вінниці та любителями джазової музики. Класичний джазовий квартет у складі Арі Роланда (контрабас), Заїда Нассера (альт-саксофон) Паскуале Грассо (гітара), Кейс Балла (ударні) виконав оригінальні джазові композиції, а також з квартетом звучав чарівний голос американської співачки Яали Баллін. Творча зустріч музикантів тривала понад чотири години, в якій взяли участь джазові ансамблі: Вінницької дитячої школи мистецтв, музичної школи №2, дитячої школи … [Читати далі]